OMEGAM-Water voert nu ook inspecties en controles uit in het kader van Voedsel Veiligheid en HACCP.

Het werken met voedsel brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Horecabedrijven moeten daarom werken conform richtlijnen die zijn vastgelegd in een HACCP hygiënecode. Hiermee kunnen de bedrijven aantonen dat ze hygiënisch werken en de risico’s onder controle hebben.

OMEGAM-Water kan hierbij van dienst zijn door te ondersteunen bij het opzetten van kwaliteitssystemen, het instrueren en trainen van personeel en het uitvoeren van inspecties en controles op locatie. Enkele medewerkers van OMEGAM-Water hebben hiervoor een speciale opleiding gevolgd en een certificaat behaald.

Voorbeelden van de werkzaamheden die OMEGAM-Water op het gebied van Voedsel Veiligheid kan uitvoeren zijn:

Opzetten en controle systeem voor kwaliteit en voedselveiligheid
Controle op uitvoering volgens hygiënecode
Controle op aanwezigheid protocollen en voorschriften
Controle op gevoerde administratie, codering en registratie
Monstername en analyse van voedsel en producten
Controle van temperaturen koelen en verwarmen voedsel
Controle persoonlijke hygiëne
Controle ontvangst en opslag goederen
Controle bereiding en serveren producten
Controle reiniging en desinfectie materiaal en hulpmiddelen

Folder

Meer informatie leest u in onze folder.

Meer weten

Wilt u meer weten over wat OMEGAM-Water voor u kan betekenen of bent u geïnteresseerd in onze tarieven, neemt u dan gerust contact met ons op. Voor contact kunt u bellen (0229-577920) of een e-mail sturen naar info@omegam-water.nl.

Laatste nieuws